bukó-nyíló műanyag ablak

Nézet:
Sorrend:
 

Miért válasszak műanyag bukó-nyíló ablakot?

Röviden azért mert ár/érték arányában a legjobbak közé tartozik. Kicsit bővebben pedig azért, mert egy jó szigetelő, nagy választékban elérhető és kis karbantartási igényű ablakot tudsz alacsony áron megkapni.

Mi a nyílászárók előnye és mi a hátránya?

Előnye, hogy nem érzékeny a nedvességre ezáltal vetemedésre nem hajlamos, jól szigetel, kicsi a karbantartási igénye és alacsony az ára.

Hátránya, hogy a fehér pvc felület nem minden környezetbe alkalmas és sosincs belőle elég.

Tényleg alacsonyak a bukó-nyíló ablak árak?

A bukó-nyíló vasalat egy összetett szerkezet és ez tükröződik az árában is. Nem ez a legolcsóbb nyitási mód. Viszont cserébe egy sokoldalúan használható ablakot kapunk. A szárny teljes 180 fokos nyithatósága lehetővé teszi az ablaknyílás szabadon hagyását és emellet a bukó funkció kényelmes szellőztethetőséget is biztosít. A standard műanyag ablak gazdaságos megoldás a háza vagy lakása költségkímélő nyílászárócseréjére.

Melyiket kapom meg közvetlenül raktárról?

A raktárablakaink magyar szabvány szerinti 60 cm, 90 cm, 120 cm, 150 cm és 180 cm méretekben és nálunk egyedülálló módon köztes méretekben is állandó raktárkészleten vannak. A 75 cm, 105 cm, 135 cm, 165 cm méretekben is raktárról rögtön elvihetők. A méretek névleges méretek, tehát a falnyílás kívánt méretei, melyek tartalmazzák az ablak méretén felül a kétoldali elhelyezési hézagot is 2 cm szélességben.

Mi a teendő ha nem találok megfelelő ablakot raktáron?

Bukó-nyíló ablakból 24 féle méretben tartunk raktáron, nemcsak a magyar szabvány szerinti 30 cm-es méretenként, hanem köztes méretekben is 15 cm méretlépcsőben. Van a szokásos 60 cm-es 90 cm-es 120 cm-es vagy 150 cm-es ablakok mellett 75 cm-es, 105 cm-es, 135 cm-es vagy 165 cm-es is. Ha a sokféle lehetőség közül egyik sem felelne meg, akkor még mindíg van lehetőség az ablak tokszerkezetét szakszerű módon műanyag tokszélesítővel tovább szélesíteni 3 cm-el, 6 cm-el vagy 9 cm-el. A tokszélesítést mind szélességi, mind magassági méretben meg tudjuk csinálni. Ezen felül egyedi igények esetén mint például szín, üvegezés, vasalat stb. természetesen megrendelhetők ablakaink rendelésre is.