Kétszárnyú műanyag ajtó

Kétszárnyú műanyag ajtó felhasználása

A dupla műanyag ajtók alkalmasak az olyan helyekre ahol a minél szélesebb átjáró szélesség kívánalom. Alkalmasak minden külső teret elválasztó bejárati ajtónak. Standard változatban 24 mm-es stadurbetéttel és kétrétegű hőszigetelő üveggel, megrendelésre van 36 mm-es betétes és háromrétegű üveggel ellátott ajtó is.

Panelváltozatok

Panelbetétes

Sokféle szigetelt betétekkel rendelhető külső ajtó mely jó lakó- köz és irodaépületekbe is. Új építésű épületekhez vagy ahol szükséges az Ud=1.45 W/m2K küszöbértéket el nem érő hőátbocsájtási tényezőjű műanyag ajtó ott háromrétegű üveggel és vastagabb panellel használjuk.

Rátétes

A panelbetéteket kiegészíthetjük külső díszlemez rátéttel is. Az üveg mellé vagy köré egy alumínium anyagú rátétcsík kerül felragasztásra, kihangsúlyozva a panel eredeti üvegkivágásos mintáját.

Kétszárnyú kialakítás

Az ajtók egy főszárnnyal és egy mellékszárnnyal rendelkeznek. A raktárajtók névleges mérete 140 cm x 210 cm. Kapható balos és jobbos változatban is attól függően hogy belülről nézve melyik oldalon található a főszárny.  A főszárny panelbetétes a mellékszárny vagy üveges vagy tele pvc stadurbetétes vagy pedig féligüveges változatban elérhető. Kétszárnyú műanyag bejárati ajtónál mindkét szárny nyílik, a főszárny kinyitása után a mellékszárny egy alsó és egy felső retesz segítségével nyitható. A kinyitott két szárny után a nyílásban nincs fix osztó, a teljes nyílás szabadon van, ezáltal használható olyan helyekhez ahol feltétel a minél szélesebb szabad átjáró nyílás.Az ajtóméret tovább bővíthető tokszélesítők és tokmagasítók használatával.