Paneles műanyag_bejárati_ajtó

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazási terület

Lakóépületek, iroda és közösségi épületek közkedvelt bejárati ajtaja. Mivel változatos formavilágú ajtólap készíthető a a panelbetétek felhasználásával ezért könnyen talál mindenki számárai megfelelőt illeszkedve háza stílusához és az épített környezethez.

Előnye

A műanyag ajtó kis karbantartási igényű és vasalatain keresztül könnyen beálítható. A nyílászáró árak kedvezőek, mindenki számára könnyen elérhetőek, főleg ha a fehér színt előnyben részesítjük. Aszódi raktárunkból egész évben beszerezhetőek mert több száz darabos készlet van belőlük.

Szerkezeti kialakítás

A bejárati ajtó profil 70 mm ötlégkamrás pvc anyagú. A műanyag tokban acélmerevítés szolgálja a merevségét. Kétszeres gumitömítés biztosítja az ajtó szigetelését. A paneles műanyag bejárati ajtó alumínium küszöbbel rendelkezik, külső hőhídmegszakításos elembetéttel, hogy a pára télidőben ne csapódhasson le a belső felületén. 

Ajtók mintája

Az ajtók nagyon sokféle panelbetéttel készülhetnek. Szinte csak a fantázia szab határt az alkalmazott panelek formavilágának. Lehet teljesen tömör de nyomott mintás betéttel vagy számtalan üvegezési mintával ellátott panellel készült ajtó, de a modern stílusú épületekhez ajánljuk a rátét díszlemezzel ragasztott nyílászáróinkat is.

Tele paneles

24 mm hőszigetelő betét szendicsszerkezet külső és belső felületén változatos mintával domborítva. Ezek a panelek alkalmasak az olyan helyekre ahol az átlátszóságot kerülni kell.

Üveges paneles

Igazán változatos alakban és üvegezéssel készülő paneljeink kedveltek minden építészeti környezetben. Klasszikusnak mondható a Temze ívelt minta vagy az Ipoly kazettás forma de szeretik vevőink a hasított üveges Siót vagy a nagyüveges Odera panelt is. A stadurpanelbe ültetett üvegezés két- vagy háromrétegű hőszigetelő üvegezés. Leggyakrabban gríz katedrál üveggel, de van krizet vagy homokfúvott katedrálüveges változat is.

Rátét paneles

Az üvegezett műanyag paneleket kívülről ragasztot alumíniumlemez rátéttel látjuk el. Az így létrejött formák pl. Hidas vagy Bihar hangulata kíválóan illik a modern házak stílusához.

A műanyag bejárati ajtó árak összehasonlítása

A nyílászárók előállítási költsége az üres ajtókeretből, a panelbetétből és a vasalatból áll.  Mivel a szerkezetük és a vasalatuk ugyanaz, az eltérő bejárati ajtó költségek az ajtóbetétek előállítási költségének különbségéből adódnak. A tömör betétek a legolcsóbbak, utánuk következnek az üveges panelek majd a legdrágább alurátétes változatok zárják a sort. Mindegyikre igaz, hogy a fehér szín az alapáras szín, RAL 9016 színkóddal, az összes többi szín fóliázott felület miatt feláras opció.

Méret választék

Az ajtó többféle méretben raktárról kapható. Kis nyílásszélesség esetén 90 cm, szabványos falnyílásnál 100 cm, de egyes panelek kérhetőek 110 cm névleges szélességben is. A 210 cm szabványos magasság mellett van 200 cm-es nyílászáró is. Egyedi meglévő nyílásnál ajánljuk a tokszélesítő és tokmagasító profiljainkat.