KIFUTÓ műanyagablak árak háromrétegű-üveggel Ug=0.5 W/m2K

Ajánló

Ajánljuk ezt a műanyag ablakot és erkélyajtót új építésű vagy fokozott szigetelési igényű helyekre: lakóépületekhez, középületekhez. A raktárkészleten lévő ablakok többféle méretben elérhetőek a készlet erejéig.

Hőszigetelő betétes PVC profil

A fehér színű műanyag ablak 80mm beépítési mélységgel. A pvc profil polisztirol hőszigetelő betéttel rendelkezik, így az Uf értéek 1.0 W/m2K. Vasalata Winkhaus bukó-nyíló vasalat. A zárfogadók standard kiépítésben is tartalmaznak biztonsági zárfogadókat a kibuktatott ablakszárny kiemelésének megakadályozására. A bukó-nyíló ablakszárnyak a kilincs elforgatásával résszellőző funkcióra állnak be, így a helyiség friss levegővel való ellátása könnyen biztosítható. A kinyitott ablakszárny kibuktatását hibás működtetést gátló szerkezet akadályozza meg. Az erkélyajtó tartalmazza a tokküszöb és külső huzatzárat behúzófüllel együtt.

Nyitásváltozatok

bukó

A legegyszerűbb és legolcsóbban elérhető nyitásmód és kiválóan alkalmas a szellőztetésre. Takarításhoz az ablakszárny a bukó olló vasalatban található kis rugós szerkezet segítségével könnyen kiakasztható és a szárny lefordítható.

bukó-nyíló

Egyszárnyas ablak, a nyitásirányának megfelelően tud nyílni ha a kilincset vízszintes állásba forgatjuk, de a kilincs függőleges állásánál ki ia lehetbuktatni a szellőztetés biztosítására.

kétszárnyú váltószárnyas nyíló/ bukó-nyíló

Nincs a tokban fix osztó, a két szárny egymáshoz egy tokütközővel csatlakozik (stulp) ennek megfelelően a két szárny kinyitása után egyben egy szabad nyílást kapunk. Raktáron ezt a fajta nyílászárót nem tartjuk.

kétszárnyú tokosztós nyíló /bukó-nyíló

A tokban függőlegesen középre egy fix osztóborda kerül beépítésre. A raktáron tartott ablakinknál a két szárny közül az egyik nyíló a másik bukó nyíló vasalattal ellátott.

fix üvegezésű

Az ablak üvege a tokba fixen kerül beépítésre, nem tartalmaz szárnyat és vasalatot sem.

Új raktár ablak-erkélyajtó méretek

Az elérhető méretek a készlet erejéig érvényesek, mivel ez az abklak egy kifutó modell. Magyar szabvány szerinti 60 cm 90 cm 120 cm 150 cm 180 cm szélesség mellett más méretekben is elérhető. Létezik még a 75 cm 105 cm 135 cm és 165 cm is. Erkélyajtóból a 210 cm magasság és 90 cm, 105 cm egyszárnyú, illetve 150 cm kétszárnyú változat van. A névleges méretek a kialakítandó falnyílás méretei, tartalmazzák a műanyag nyílászáró méretén felül a 2x1 cm széles PU hab szélességet. Az erkélyajtóknál lehetőség van kétoldali ESG biztomsági üveg választására is.