Kapumotor

Nézet:
Sorrend:

Mit tud ez a garázskapu motor?

Régóta használt, kipróbált és jól bevált ez a népszerű Klinges kapumotor. A motor automatikus tanulási funkciója segítségével könnyen felprogramozható. Biztonsági funkciója az akadályfelismerés, ha csukás közben az előre betanult húzóerőnél nagyobb erőkifejtést tapasztal, automatikusan nyitásra vált és nem tolja tovább le a paneleket. A halk működést a lassított start-stop funkcióval éri el. Mindezek mellett a Kling motor legvonzóbb tulajdonsága az igen kedvező ára is. Együtt szállítjuk a motorsínnel és a négycsatornás távirányítókkal.

Kling garázskapunyitó motorok

KL-600G

Garázsajtó nyitó húzómotor, húzóerő 600 N, 3,30 méter hosszú láncos sínnel, 2 db ugrókódos távirányítóval, 2,5 m magas kapuig, maximálisan működtethető kapufelület 10,0 m2.

KL-600GB

Garázsajtó nyitó húzómotor, húzóerő 600 N, 3,30 méter hosszú bordásszíjas sínnel, 2 db ugrókódos távirányítóval, 2,5 m magas kapuig, maximálisan működtethető kapufelület 10,0 m2.

KL-1000G

Garázsajtó nyitó húzómotor, húzóerő 1000 N, 3,85 méter hosszú láncos sínnel, 2 db ugrókódos távirányítóval, 3,0 m magas kapuig, maximálisan működtethető kapufelület 14,0 m2.

KL-1000GB

Garázsajtó nyitó húzómotor, húzóerő 1000 N, 3,85 méter hosszú bordásszíjas sínnel, 2 db ugrókódos távirányítóval, 3,0 m magas kapuig, maximálisan működtethető kapufelület 14,0 m2.

 De mi történik áramszünet esetén?

Áramszünet esetén használjunk szükség kireteszelőt. A motor a kapuról egy bowden segítségével belül leválasztható, így kézzel is működtethető. Figyeljen arra, hogy ha a garázsba a kapun kívül más bejárata nincs akkor szereljen fel külső motorleválasztó zárat. Ennél kívülről egy kulcsos cilinderbetétes zár segítségével a motor a kapuról leválasztható és utána már kézzel működtethető.