Billenő garázskapu

Nézet:
Sorrend:

Miért a billenőkapu a jó megoldás?

Ha nem telepíthető szekcionált garázskapu, vagy kisebb költségvetésből kell megoldani a gépkocsitárolók bejárati kapuját akkor válassza a Kling billenő garázskapuját. Régóta a legnépszerűbb kapu lakossági felhasználás esetén. Használata és beépítése is végtelenül egyszerű, tartós és praktikus lezárást nyújt gépkocsitárolójába.

A Kling billenő garázskapu

Szerkezete horganyzottacél zártszelvény vázszerkezet. A lap súlya nagyon csekély a kétoldali kötegelt húzórugók pedig jól kiegyensúlyozzák a kaput. Ezáltal tartósan és könnyedén lehet működtetni mindkét irányban. A lap a keretbe kétoldali bowdenes zárral záródik. A zárat kulcsos cilinderbetéttel látjuk el.

Kapulap

Horganyzottacél kapukeret szegecselt függőleges mintázatú trapézlemez burkolat. A lapot többszöri porszórt festéssel óvják a korroziótól. A nyílászáró kívülrők és belülről is nyitható műanyag kilinccsel van felszerelve.

Színek

A festett trapézlemez kívülről választható színekben kapható: fehér, antracitszürke és barna. A kilincs fekete alapszínben elérhető. A fémfelületek horganyzott kivitelűek.

Meghajtás

A billenő kapuk alapesetben kézi meghajtással készülnek, mozgó lapja a födém alá rugók segítségével könnyedén behajtható és visszacsukható. Igény esetén lehetőség van elektromos láncos motorral történő működtetésre is Kling 600N húzómotorral. Ebben az esetben két darab négycsatornás rádiós távirányítót adunk a motorhoz.

Beépítése

A kapu kétféle módon építhető be. 1. vagy a falnyílásba rögzítjük, 2. vagy a falnyílás mögé szereljük fel. Falnyílás mögé szerelésnél kisebb falnyílásra van szükség. A köszöb leszerelhető vagy az aljzatbetonba besüllyeszthető. 

Garázskapu rendelése webáruházról

Az online rendelés könnyen elvégezhető. A választható szín opciók után adja meg a kapu kívánt méretét és jelölje be hozzá, hogy kér-e motoros meghajtást vagy kézzel szeretné működtetni a kaput. A kosárba helyezés után tudja beállítani, hogy bolti átvétellel vagy kiszállítással kéri-e a billenő kaput. A fizetési módokat is a rendelés végén állíthatja be ahogyan szeretné rendezni a költségeket.

Kellemes vásárlást kívánunk garázskapu webshopunkban!