bukó-nyíló fa ablak

Nézet:
Sorrend:
 

Bukó-nyíló borovifenyő fa ablakok eladók

Fa ablakaink jó választás mindenkinek aki gyorsan szeretne hozzájutni jól záródó fenyő fa anyagú nyílászárókhoz és mindezt nagyon kedvező áron akarja megkapni. A nyílászáróink közvetlenül raktárról eladóak, széles méret és nyitásmód változatban.

Eladó méretek raktárról

Nagyon széles méretskálán kínálunk eladó raktár ablakokat az aszódi telephelyünkön. Összesen csak a bukó nyílóból 24 féle méretváltozattal rendelkezünk és mindent jobbos-balosban is tartunk. A szokásos magyar szabvány szerinti métreteken kívül nálunk megtalálja a köztes méretlépcsőket is, úgymint 75 cm, 105 cm, 135 cm és 165 cm-es ablakokat.

Fa felület

Az ablakok natúr, felületkezelés nélküli fa felülettel készülnek. A borovi fenyő faanyag természetes szépségét engedi a nyílászárónk érvényesülni. Megfelelően megválasztott felületkezeléssel a faerezet látszódó lehet és vidéki környezetben vagy műemléki épületnél a legjobb választás lehet a fa ablak használata. Javasolt az alapozó réteg után a lazúrfesték alkalmazása, ahol a fa erezete látszódik és mégis a felületnek egy tartós és szép védelmet tud nyújtani.

Bukó nyíló vasalat

GU Corvus fa ablak vasalat a nyitás funkcióval lehetővé teszi az ablakszárny teljes akár 180 fokos kinyitását, de a kilincs függőleges pozícióba állításával a szárny 10-15 fokban ki is buktatható. Ebben a helyzetben a sszükséges zellőző levegő helyiségbe történő bejuttatása könnyen, a szárny zavaró belógása nélkül a belső térbe juttatható.

Bukó-nyíló ablakok költsége

A nyílászáróink közül a bukó-nyíló nyitásmódúak többe kerülnek mint a fix üvegezésűek vagy a csak nyíló funkciójúak. A szellőzésre használható bukó ablaktól is többet kell fizetni egy bukó-nyíló vasalatért. De a bekerülési költséggel megoldhatjuk az ablak szellőző funkcióját és a könnyű takaríthatóságot is.