Erkélyajtó raktárról

Raktár erkélyajtó az azonnali megoldás

Erkélyajtót szeretne raktárról vásárolni? Állandó raktárkészletünk a garancia a gyors és rugalmas kiszolgálásra.

Műanyag erkélyajtó költséghatékonyan megoldja a teraszajtó igényét. Egyszerű fehér sima felületével kis karbantartási igény párosul. Könnyen takarítható felület, jó szigetelés jellemzi. Amennyiben a hagyományos anyagokat és a természetközeliséget szereti, akkor válassza a fa rétegragasztott tokszerkezetű borovi fenyőből készülő fa teraszajtajainkat.

Győződjen meg az ajtók jó ár/érték arányáról és látogasson el raktárral egybekötött bemutatótermünkbe.

Állandó raktárkészlet

Műanyag erkélyajtók raktárról

Fehér alapszínben és kétrétegű hőszigetelő argon gázzal töltött üvegezéssel. Méretválasztéka szélességben 75 cm, 90 cm, 105 cm, 135 cm, 150 cm és 180 cm. Magasságban 195 cm és 210 cm.

Fa nyílászárók raktárról

Natúr felületű borovi fenyő ablakok és erkélyajtóink is széles méretválasztékban kaphatóak. Természetes felületük natúr, még további festést igényel.

Kiszállítás országosan

Saját teherautóinkkal gyüjtőfuvarban kedvező áron tudjuk a kiválasztott ajtókat kiszállítani. Szállítási területünk lefedi az egész országot. Kérjük egyeztessen kollégánkkal az aktuális raktárkészletről és a várható szállítási időről. A nagyméretű nyílászárók lepakolásához segítségre van szükségünk, mivel a szállítást a gépkocsivezetőn kívül nem kiséri pakoló személy.