új fa erkélyajtó árak kétrétegű-üveggel Ug=1.1 W/m2K

Fa erkélyajtó a gyors és természetes megoldás

A raktáron tartott új teraszajtajaink sokféle szélességi és magassági méretben kaphatóak. A szokásos standard méreteken felül 1 135 cm és a 195 cm méretek is kaphatóak. Az üvegezése kétrétegű hőszigetelő üveg Ug=1.1 W/m2K hőátbocsájtási értékkel. A fa anyaga rétegragasztott, hossztoldott fa keretszerkezet, natúr festés nélküli felülettel.

Stílusos választás hagyományos környezetbe

Hagyományos, vidéki környezetbe, népi építészet esetén vagy faházakhoz az egyetlen jó választás. A borovi fenyőből készülő fa anyag a fa felületének természetes szépsége mellett a magas gyantatartalom miatt a fa illatával is megajándékoz.

Természetes szép felület

A fa természetes erezetét egyetlen anyag sem képes ilyen szépen visszaadni. A rétegragasztott felület hibamentesített, görcsöt nem tartalmaz, gyárilag síkra csiszolt.

Felületkezelés szabadon 

A fa ajtók felületkezelés nélküli natúr felületűek. A terméket az időjárás hatásaitól a festés vagy a lazúrozás védi meg. Fontos a beépítés helyének megfelelő UV álló festék anyag kiválasztása és a szakszerű technika használata. Alapozó réteg mellett minimum két réteg fedő festés és közte csiszolás javasolt.

Választható kiegészítők

Az erkélyajtóhoz a bronz színű belső kilincs tartozék. Választható hozzá külső oldali műanyag behúzófül és huzatzár is. Ennek segítségével kívülről be lehet húzni az ajtót ha kimegyünk a teraszra és nem csapja be a huzat mögöttünk. Az ajtó küszöbe hagyományos fa tokszerkezetű tokküszöb. Alumínium eloxált vízvető a tokszerkezeten található.