Kifutó műanyag erkélyajtó kétrétegű-üveggel Ug=1.1 W/m2K

Műanyag erkélyajtó kapu a szabadba

A családi ház fontos eleme a teraszajtó, mivel ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot a kerttel, a természettel. A teraszunkra vagy az erkélyünkre az ajtón keresztül közlekedünk. Emellett nagy mennyiségű nappali fényt képes a belső térbe beengedni és szellőztetésre is használható. Ezért fontos, hogy az igényeinknek megfelelő erkélyajtót válasszunk.

Széles szabadnyílás kétszárnyú ajtóval

Amennyiben igény van minél szélesebb kijárat biztosítására és az egyszárnyú ajtók már nem képesek a kívánt szélességi méretet biztosítani, válasszuk a kétszárnyú megoldást. Az ajtót a két nyíló szárny mellett még további fix bevilágító ablakokkal tudjuk kiegészíteni. Egy ilyen sorolt szerkezettel akár több méteres nyílást is ki lehet alakítani.

Költséghatékony választás

Az új kétszárnyú nyíló/bukó-nyíló erkélyajtó az egyik legolcsóbb megoldás a belső tér és a külső tér nagy felületen történő összekapcsolására. A szárnyak majdnem 180 fokban kinyílnak és igény esetén akár le is akaszthatóak.

Sokféle kiegészítővel felszerelhető

A raktár erkályajtók standard felszereltsége a belső kilincs mellett a külső behúzófül és a huzatzár. A küszöb hagyományos PVC tokküszöb. A teraszajtóra kívülről különféle árnyákolókat lehet szerelni. Gyakori választás a redőny vagy a zsaluzia. A rovarok ellen javasolt az oldalra elhúzható plisszé szúnyogháló alkalmazása. 

Műanyag tokszerkezet a tartós megoldás

A PVC felület időjárásnak kiválóan ellenáll. A napsugárzás UV sugarai az erkélyajtót nem öregítik, a tok tartósan szép fehér színű és sima felületű marad. Karbantartási igénye kicsi, könnyű tisztán tartani csak egy nedves mosószeres törlőkendővel tisztára kell törölni.