Fa papírrácsbetétes dekor belső ajtó

Nézet:
Sorrend:

Dekorfóliás belső ajtó

Normál igénybevételű irodák és lakóépületek belső ajtajának ajánljuk, tömör kivitelben belső terek térelválasztó nyílászárójának. Az ajtó sokféle színből választható ragasztott dekorfóliás felülettel készülnek. A nyílászáró kedvező árú megoldás irodákba, családi házakba vagy lakásokba. Raktárról tömör ajtólappal azonnal elkérhetőek, de egyedi rendelésre lehet alumínium intarziabetétes vagy katedrál üvegezett változatot is rendelni. Raktárról rendelhető méretek magyar szabványosak.

Fa beltéri ajtók szerkezete

A dekorfóliával burkolt fa anyagú belső ajtó lapja MDF tartóváz közé ragasztott papírrács-méhsejt betétes, falemez burkolatos három oldalról falcolt ajtólapok. A dekorfólia a falc belső részén kerül toldásra és az ajtólap élei lekerekítettek. Emiatt a fóliázás és élképzés tartós lesz és jobban ellenáll az igénybevételeknek.

Az ajtótok MDF anyagú mart szerkezet, választható dekorfólia borítással. Az ajtótokban három oldalon EPDM gumitömítés szolgálja a jó szigetelést. Két típusa létezik: az állítható utólagos tok vagy a 90 mm-es blokktok. A raktáron tartott utólagos ajtótokok 95 mm-es falvastagságtól 159 mm falvastagságig alkalmasak a beépítésre. Ebből a szélességből még 15 mm perforáció mentén levágható, ezáltal csökkenthető az alkalmazott fal szélessége. Ettől eltérő falvastagságot egyedileg lehet megrendelni. A blokk tokhoz 13 mm-es keskeny és 60 mm-es széles takarólécek külön rendelhetőek.

Dekorfólia színek

Hétféle népszerű színben rendelhető: antracit tölgy, dió, klasszikus dió, natúr tölgy, ében, fehér és téli tölgy felülettel, a 80 grammos fóliától a 125 grammos 3D-s strukturált dekorfóliáig. 

Rendelhető méretek

A belső ajtóink magyar szabvány szerinti 75x210 cm, 90x210 cm és 100x210 cm méretben rendelhetőek. A méretek névleges méretek, a kialakítandó falnyílások elvárt méretei.

Dekor ajtó árak

A fa belső ajtók -köszönhetően a gépesített technológiának és a nagymennyiségű gyártási kapacitásnak- kedvező az ára, méretpontos és precíz a gyártása. Az ajtó árak tartalmazzák a  "BB" tollas zárbetétet is kulccsal, de nem tartalmazzák a választható kilincs költségét. A tokok küzül a blokktokos változat a kedvezőbb árú megoldás, míg az állítható tokok ára a falvastagságnak megfelelően változik. A hétféle dekorfólia szín nem jelent költség különbséget, egy árban vannak.