Garázskapu, kapumotor raktárról

Garázskapu és kapunyitó motor ajánló

A raktáron tartott garázskapuink billenő és szekcionált kivitelben is elérhetőek. A kedvező árú billenő kialakítású praktikus megoldás a gépkocsitárolók gyors lezárására. A beépítése annyira egyszerű, hogy laikusként is pontosan be lehhet építeni.

Az akciós Kling szekcionált garázskapu pedig jó szigetelést nyújt a jobb helykihasználás mellett. Szekcionált kapuink többféle mérettartományban és színben is elérhetőek.

Az elektromos garázskapu-húzómotor kétféle húzóerővel (600-1000N) külön is kapható. A láncos sín alaptartozék. Az ára nagyon kedvező de mégis megbízható és bevált minőség.

Billenő acél garázskapu

A billenő kapuk sokak számára jelentik a praktikus megoldást a garázsok bejáratának lezárására. Nagyon kedvező ára elérhetővé teszi a legtöbb ember számára. Felülete raktáron tartott billenő kapuknál fehér színű függőleges bordázatú trapézlemez, de lehet kéárni antracitszürke, barna színben és más lemezburkolatal is. Előnye olcsósága, hátránya, hogy a kapunak szigetelése nincs, házilag lehet rajta belülről javítani, de a mozgatás miatt körben jól záródó szigetelést nehéz vele kialakítani. Választható kézi vagy motoros működtetéssel is.

Kling szekcionált garázskapu húzómotorral

A szekcionált garázskapu a kis helyigénye és elérhető ára miatt közkedvelt. A függőleges megvezetés majd a födém síkja alá befutó felső vízszintes mozgatás lehetővé teszi, hogy a garázs helysiégben minél nagyobb hely álljona gépkocsijának a rendelkezésére. Mindezeken felül a szekcionált garázskapu összehasonlítva a billenő mozgatásúval körben gumitömítéssel szigetelt és a panelek is köszönhetően a 40 mm nagy sűrűségű PU hab szigetelésnek kiválóan védenek a hideg ellen.

Kapuszerkezet

A garázskapu a belső falsíkra kerül felszerelésre. A fal belső síkján oldalsó-felső sínes megvezetéssel kerülnek a vízszines hőszigetelt kapupanelek betételre. A jó szigetelésért négyoldali gumitömítést használunk. A halk megvezetést csapágyazott görgők biztosítják. Meghajtása lehet hagyományos kézi vagy kapunyitó motorral felszerelt is távirányítós működtetéssel. 

Panel

40 mm vastag PU hab hőszigeteléssel készülő kétoldali acél fegyverzettel ellátott kapupanel. Ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott. Külső felletén faerezett nyomott mintájú, középen vízszintes bordázattal. Belső felület törtfehér narancsbőr minta nyomással vízszintesen bordázott. Kilincs süllyesztett műanyag.

Vasalat

Oldalsó és vízszintes horganyzottacél sínek, benyúlás elleni védelemmel. Csapágyazott teflongörgők állítható csapágytartókkal. Oldalsó húzórugók, a minimális szemöldök magasság 13 cm. Oldalsó, felső és alsó réselzáró gumitömítés.

A garázskapu meghajtás

Választható a kézi meghajtás mellett elektromos motoros maghajtással is. KLING 600N vagy 100N erősségú láncos húzómotor lassított start-stop funkcióval és akadályérzékelővel van ellátva. Alapesetben 2 db négycsatornás távirányítóval és motorsínnel szállítjuk.

A kapuk választható színei

Fehér

alapszín, RAL 9010 fehér színben faerezett felülettel

Antracitszürke

alapszín, RAL 7016 antractszürke színben faerezett felülettel

Aranytölgy

feláras szín, faeres aranytölgy színben nyomott faerezett felülettel

Dió

feláras szín, faeres dió színben nyomott faerezett felülettel

Raktárról elérhető méretek

A raktáron tartott garázskapuk három féle szélességi méretben: 250 cm, 275 cm és 300 cm elérhetőek. Magassági méretük négyféle lehet: 202 cm 213 cm 224 cm és 246 cm. Ezek vannak meg gyorsan 1-2 hét alatt ki tudjuk őket szállítani. Hosszabb gyártási határidővel tudunk más, egyedi méretű kapukat is ajánlani.