Belső ajtó raktárról

Ajánló

Megunta eddigi belső ajtaját? Nem szigetel megfelelően vagy talán nagyon nyikorog? Válasszon belső ajtó megoldásaink közül és készítse el lakása új arculatát változatos formájú belső ajtajainkkal. 

Belső ajtajaink raktárról

Frontlemezelt beltéri ajtó

Nyomott mintás tömör vagy üveghelyes frontlemezzel készült ajtólappal elérhető. Az ajtó natúr fenyő gerébtokkal gyártott, két darab becsavarós pánttal. A zár 55 mm-es bevésőzár. További festést és üvegezést igényel. Ára nagyon kedvező, raktárról azonnal elérhető.

Natúr fenyő fa belső ajtó

Tokaj mintájú táblásított natúr luc fenyőből készülő belső ajtó vízszintes osztással és csíküvegezéssel készül. Az ajtólap falcolt. Az üvegbetétek Crepi katedrál üvegből készülnek. Tokszerkezet 12 cm széles lucfenyő pallótok 3 db becsavarós pánttal. Ajtózár Midi7 bevésőzár. Aki kedveli a természetes fa szépségét, nyugodtan válassza ezt a beltéri ajtót.

Dekorfóliás belső ajtó

Erősített dekorfólia burkolattal készül hétféle kedvelt fóliaszínben. Az új 3D-s struktúrájú fóliák a télitölgy és a natúr tölgy nagyon keresettek. Az ajtólap három oldalon falcolt, rácsbetétes MDF keretszerkezetű. Újdonság, hogy a fóliázása a falcban van toldva és lekerekített élű ezáltal sokkal tartósabb mint a külön élfóliázott termékek. Tokszerkezete választható állítható-utólagos tok különböző falvastagságokhoz, vagy olcsóbb blokktok amihez takarólécek külön rendelhetők.

Egyedi ajtók rendelésre

Dekorfóliás belső ajtajaink a tömör mellett rendelhetők hétféle színben egyedi üvegezésű ajtólappal is. Modern lakásokba ajánljuk az intarzia berakásos tömör beltéri ajtókat, alumínium betéttel bemarásba ragasztva. Válasszon katalógusunkból üvegmintát és üvegtípust is hozzá. Az ajtókilincsek egyedi arculatot adnak ajtajának, raktárról három féle inox anyagú kilincsből lehet választani.