Bejárati ajtó raktárról

Ha műanyag vagy fa bejárati ajtót keres nézzen körül a raktáron tartott ajtóink között. Több száz darabos raktárkészletünkből azonnal ki tudjuk szolgálni telephelyünkön. Kiszállítást saját teherautóval az ország teljes területén kedvező áron vállalunk.

A műanyag bejárati ajtó

Olcsó és gyors megoldás a lakások vagy más ingatlanok bejárati nyílászárójának. Előnye az alacsony ára mellett a tartóssága és kis karbantartási igénye. Fehér színben választva a többi ajtóhoz képest verhetetlen az ára.

Szárnyosztott ajtó

Szárnyosztott kivitelnél az ajtószárnyba egy osztóborda kerül és az így létrejött profilok közét vagy hőszigetelő üvegezéssel vagy szendvicsszerkezetű hőszigetelt pvc betéttel un. stadurral töltik ki. Raktáron van félig üveges vagy teljesen üveges vagy stadur elemmel teljesen kitöltött szárnyú nyílászáró is.

Paneles ajtó

Előregyártott PVC panelek kerülnek betételre a szárnykeretbe változatos forma és üvegezés kombinációval. A panelek szendvicsszerkezetűek, zártcellás hőszigeteléssel és kétoldali pvc-lemez ragasztással. Az üvegezés két- vagy háromrétegű hőszigetelő üvegezés lehet. Legkedveltebb forma a Temze minta tömör, együveges, háromüveges vagy akár ötüveges változatban. Emellett nagyüveges változatú az Odera a Léna, íves kialakítású a Zagyva vagy a Rajna panel.

Fa bejárati ajtó raktárról

Vevőink leginkább természetes anyaga miatt válasszák a fa ajtókat. Ha fontos Önnek a fa felület, az elegáns megjelenés és hogy azonnal elviheti raktárunkból akkor válogasson borovi fenyő bejárati ajtó raktárkészletünkből. Sokféle minta és üvegezési lehetőség közül választhat. Felületük natúr fenyő, még további festést vagy lazúrozást igényel.

Formaviláguk

Kedvelt a hagyományos Napsugár íves vagy Szikra hat kazettás forma, de modernebb kialakítású ajtóink közül sokan válasszák a Zebra vagy a Tarna szárnyakat is. Tömör kivitelű betétes ajtónk a Heves minta.