Műanyag mellékbejárati_ajtó - a készlet erejéig!

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazása

Műanyag mellékbejárati ajtajainkat alacsonyabb igényű helyre ajánljuk mint pl. melléképület, pince vagy garázs. Kisebb igénybevétel mellett ellátja egy szerényebb bejárati nyílászáró funkcióját. Olcsó megoldás arra az esetre ha kevés pénzből kell megoldani helyiségek lezárását. Előnye a kis karbantartási igénye mellett, hogy raktárról azonnal elvihető. Alkalmas beltéri ajtónak is, gyakran építik be ipari vagy mezőgazdasági épületek belső elválasztó ajtajának. A fehér sima műanyag felületet könnyen le lehet takarítani a rákerülő szennyeződésektől és ellenáll és a nap UV sugárzásának is. Beltéri ajtóként alkalmazva a hő- és hangszigetelése a két helyiséget komfortosan elválasztja egymástól. 

Mellékbejárati ajtó kialakítása

A fehér színű műanyag ajtó tok 60mm széles, három légkamrás, dupla gumitömítéssel ellátott. A műanyag ajtó egyszerű 2D pántokkal, az üvegezett ajtópanelek kétrétegű üvegezéssel készülnek. Alaptartozék az aluminium küszöb, a fehér ajtókilincs és a zárbetét is.

Nyílászáró méretek

Raktárról rendelhető méretek magyar szabványnak megfelelőek 75 cm 90 cm és 100 cm szélességben és 210 cm magasságban. A méretek névleges méretek, tehát tartalmazzák az elhelyezési hézagot is. A mellékbejárati ajtó tokkülmérete így 2-2 cm-rel kisebb mint a névleges méretek.

Műanyag ajtó formaválaszték

A szárnyosztott mellékbejárati ajtó leggyakrabban tele stadurbetétes, teleüveges vagy féligüveges változatban keresett. Paneles nyílászárók közül a Hidas vízszintesen üvegezett, Sió függőlegesen üvegezett vagy a két kazettás üveges mintával a Mars és az Olga üvegmintával elérhető.