Tele vagy szárnyosztott műanyag_bejárati_ajtó

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazása

A szárnyosztott-kitöltött nyílászáróink lakóépületek, iroda és középületek kedvelt bejárati ajtaja. Az ajtólap formája miatt minden visszafogottabb, hagyományos környezetbe illik legyen az családi házas vagy akár ipari épület.

Előnye

A műanyag ajtó felülete sima, ellenálló és könnyen takarítható. Kicsi a karbantartási igénye. Ára kedvező, könnyen elérhető, különösen ha alap fehér színű változatban vásároljuk. Raktárról beszerezhető, több száz darabos készleten állandóan tartjuk.

Szárnyosztott erkezeti kialakítás

A bejárati ajtó profil 70 mm ötlégkamrás pvc anyagú. A pvc tokban horganyzott acélmerevítés biztosítja az ajtó stabilitását. Dupla EPDM anyagú gumitömítés a jó hang- és hőszigetelésért. A szárnyosztott műanyag bejárati ajtó küszöbe hőhídmegszakításos alumínium küszöb 20 mm vagy 35 mm magasságban. 

Ajtó forma

Egyszerű formavilága alkalmassá teszi a legtöbb helyre történő beépítésre. Ha teljesen tömör átlátszatlan felületre van szüksége, vagy teljesen üvegezett világos teret akar akkor van rá megoldás. Legkedveltebb a félig üveges szárnyosztott ajtó változat.

Tele stadurbetétes

24 mm hőszigetelő betét szendicsszerkezet van a szárnykeretbe beépítve teljes felületen.

Tele üveges

Teljesen üvegezett változat kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel alumínium távtartóval hogy minél több fény tudjon a belső térbe bejutni. Az üvegezés átlátszó float víztiszta üveg.

Félig üveges

Szárnyosztó segítségével elválasztjuk a felső és az alsó ajtó lap felületet és kitöltjük a felsőt hőszigetelő üvegezéssel az alsót pedig tömör stadur betéttel. Így egy tömör lábazatos szárnyosztott bejárati ajtót kapunk ami jobban ellenáll alul az igénybevételeknek, felül pedig szabadon beengedi a fényt a belső térbe.

Szárnyosztott PVC nyílászáróink méretválasztéka

Az ajtó magyar szabvány szerinti 100 cm szélességben és 210 cm magasságban kapható. Gyártási tokkülmérete mérete 98x208 cm. Ezen felül tartunk raktáron a szárnyosztott bejárati ajtókból 110 cm szélességet is hogy a szabad atjáró szélessége minél nagyobb legyen.