kétszárnyú nyíló/ bukó-nyíló fa ablak

Nézet:
Sorrend:
 

Miért válasszak fa ablakot?

A fa ablak a régi hagyományos építőipari tradíciókat követi, természetes anyag és megfelelő felületkezelés mellett kiválóan alkalmas a hosszútávú használatra.

Egyszárnyú vagy kétszárnyú ablak?

Bizonyos méret felett az ablak nem gyártható le egyszárnyú ablakként. A használatot is akadályozhatja egy túl széles ablakszárny, amely nyitott állapotban a belső térbe nyúlva túlságosan is zavarná a helyiség használatát. Az esztétikai igények is indokolhatják, hogy az épületbe többszárnyas ablakokat tegyünk be az egyszárnyasok helyett, hiszen ez teljesen más karaktert kölcsönöz a ház homlokzatának.

Tokot csak természetes anyagból

Az ablaktok és a szárny anyaga rétegragasztott és hossztoldott borovi fenyőből készül. A fa görcsei kiejtésre kerülnek és csak a teljesen hibamentes, szép fafelület látszódik az ablak keretezésénél. A fenyő gyantatartalma miatt kellemes fa illat járja be a helyiség levegőjét is.

Felületkezelés nélkül

A raktáron tartott fa ablakok mindíg natúr, felületkezelés nélküliek. A beépítés előtt szükséges a helyszínnek megfelelő festék vagy falazúr használata. Ajánlott a fa keret bütüfelületét is lekezelni. Az időjárás hatásaitól a fa felületét a festés védi meg, ezért megfelelő időjárásálló anyagot kell választani, aminek van UV állósága is.

Sokféle méretben raktárról azonnal elvihető

A faablakaink raktárról elvihetők. A sokféle szélességi és magassági méret gondoskadik arról, hogy mindenki találjon az igényinek megfelelőt. A kétszárnyú faablakok járatos raktárméretei a következők: szélességben 120 cm, 135 cm, 150 cm, 165 cm és 180 cm, magassági méretek 120 cm, 135 cm, 150 cm és 165 cm és ezeknek a kombinációik.