Raktárkészlet műanyagablak árak kétrétegű_üveggel

Ajánló

Fehér színű, alap műszaki kiépítésű műanyag ablak és erkélyajtó szerkezet kedvező áron. Sokféle alkalmazása lehetséges, alkalmas felújításokhoz, bővítésekhez lakó- és általános funkciójú épületekhez.

Nyílászáró szerkezet

A fehér színű műanyag ablak 70 mm széles ötkamrás, kétszeres EPDM anyagú gumitömítésű műanyag profillal. Üvegezése kétrétegű hőszigetelő üvegezés gáztöltéssel, alumínium üveg közötti távtartóval. Az ablakvasalat beálítása és utólagos szabályozása több állítási ponton történik. Az erkélyajtók és ablakok belső kilincse és a vízréstakarója alaptartozék. A nyílászárók párkányfogadót és hibás működtetéstgátlót nem tartalmaznak. A külső behúzófül és a huzatzár az erkélyajtóknál nem alaptartozék.

Nyitási lehetőségek

bukó-nyíló

Egyszárnyas ablak, a nyitásirányának megfelelően tud nyílni ha a kilincset vízszintes állásba forgatjuk, de a kilincs függőleges állásánál ki ia lehetbuktatni a szellőztetés biztosítására.

kétszárnyú váltószárnyas nyíló/ bukó-nyíló

Nincs a tokban fix osztó, a két szárny egymáshoz egy tokütközővel csatlakozik (stulp) ennek megfelelően a két szárny kinyitása után egyben egy szabad nyílást kapunk. Raktáron ezt a fajta nyílászárót nem tartjuk.

kétszárnyú tokosztós nyíló /bukó-nyíló

A tokban függőlegesen középre egy fix osztóborda kerül beépítésre. A raktáron tartott ablakinknál a két szárny közül az egyik nyíló a másik bukó nyíló vasalattal ellátott.

fix üvegezésű

Az ablak üvege a tokba fixen kerül beépítésre, nem tartalmaz szárnyat és vasalatot sem.

Új ablak és erkélyajtó méretek folyamatos raktárkészleten

A gyakori felhasználású és járatos ablakméretekből folyamatos raktárkészletet tartunk. Az erkélyajtókból egyszárnyú és kétszárnyú változatban is elérhető.