Egyszárnyú műanyag ajtó

Felhasználási terület

Műanyag bejárati ajtajaink széles felhasználási területtel rendelkeznek. Alkalmasak minden külső és belső teret elválasztó külső bejárati ajtónak. Standard váltzatban 24 mm-es stadurbetéttel és kétrétegű hőszigetelő üveggel kapható, Ud hőszigetelő értéke 1.3-1.6 W/m2K, függően a méretétől és az üvegezéstől. Minél nagyobb felületen van benne üvegbetét, annál rosszabb a hőszigetelő értéke. Rendelésre van 36 mm-es panellel és háromrétegű fokozott hőszigetelésű üveg kialakításban is akár 1.1 W/m2K hőszigeteléssel.

Változatok

Egyszárnyú mellékbejárati ajtó

Szerkezete 60 mm-es három kamrás, egypontos záródás, alap 2D zsanérokkal. Alkalmazási területe melléképületeknél, pincékbe, garázsokba vagy beltéri ajtónak is.

Tele vagy szárnyosztott

Ötkamrás 70 mm-es pvc profillal, kitöktött tele vagy üveges illetve szárnyosztóval elátott ajtólappal, hőszigetelt változatban. 

Panelbetétes

Változatos betétekkel kombinálható szigetelt külső ajtó mely megfelel lakó- köz és irodaépületekhez is. Új építésű épületekbe vagy Ud=1.45 W/m2K alatti hőátbocsájtási tényező szükségessége esetén háromrétegű üveges és 36 mm-es panelváltozatban ajánljuk. Ebben az esetben az Ud érték tömör paneleknél eléri a 1.2 W/m2K hőszigetelési értéket.

Rátétes nyílászáró

Az előzőekkel megegyező helyekre ajánjuk de az alumínium rátétlemez miatt alkalmas modernebb környezethez is. Tudunk vízszintesen sávozott Hidas mintát vagy függőlegesen kazettás kivitelű Bihar alukeretes formát is.

Műanyag ajtó szárnyak

A nyílászárókat leggyakrabban egyszárnyú változatban vásárolják, de tartunk raktáron kétszárnyú 140x210 cm-es bejárati ajtót is. Az egyszárnyú műanyag bejárati ajtó a magyar szabvány szerinti 100x210 cm-es méretválaszték mellett kapható más 90 cm-es, 110 cm-es szélességben és 200 cm magasságban is. A névleges mérettől a gyártási tokkülméret kisebb az elhelyezési hézaggal, vagyis egy névleges méretre helyesen kialakított falnyílásba az általunk kínált egyszárnyú bejárati ajtó gond nélkül betehető.