bukó-nyíló fa ablak álosztóval

Nézet:
Sorrend:

Osztott bukó-nyíló fa ablak

Osztott fa ablak egyszárnyú kivitelben. Anyaga borovi fenyő fa. Külső hatásában a fa anyagú keresztosztó a hagyományos magyar vidéki (népi) építészet formavilágát nyújtja, ezért alkalmas hagyomáynos építőanyagú, vidékies hangulatú épületekhez, műemlékekhez és népi építészeti környezethez.

Kapható ablak méretek

Az ablakokat rendelés alapján tetszőleges méretben meg lehet rendelni. A webáruházon kilistázott ablakok a magyar szabvány szerinti standard méretek, de azonos szállítási határidővel tetszőleges méretben is megrendelhetőek. Az egyedi méretű ablakoknak nincs felára.

Fa felület

A bukó-nyíló ablakok natúr, felületkezelés nélküli fa felületűek. Az ablak a borovi fenyő faanyag természetes szépségét nyújtja. Lazúr festékkel bevonva a faerezet látszódik, amivel vidéki környezetben vagy műemléki épületnél a legjobb választás lehet ennek a fa ablaknak a használata. Javasolt egyszeri alapozó réteg után a kétszerifedő lazúr használata, a látszódó fa erezettel a felületnek egy tartós és szép védelmet nyújt.

Bukó nyíló vasalat

GU Corvus fa ablak vasalat a nyitás funkcióval jobbos vagy balos kivitelben az ablakszárny akár 180 fokban is kinyílik, bukó funkviónál a kilincs függőleges helyzetbe állításával a szárny kibukik. Ebben a helyzetben a helyiség szellőzését lehet biztonságos körülmények között megoldani. A kibuktatott szárny nem zavarja a helyiség használatát.

Fa ablakok osztása

Az osztás ragasztott "Duplex" álosztók, borovi fenyő fából, 25 mm szélességben. Az üveg nincs megosztva, de esztétikailag azt a hatást kelti, hogy az üvegosztás valódi. Alapesetben keresztosztókat alkalmazunk, 1 db vízszintes és 1 db függőleges osztással. Mindkét osztó középvonalban van elhelyezve.