egyszárnyú bukó-nyíló műanyag erkélyajtó

Nézet:
Sorrend:

Egyszárnyú üvegezett erkélyajtó műanyag profilból

A pvc ablakprofil alkalmas arra is, hogy üvegezett teraszajtót készítsünk belőle, az ablakhoz nagyon hasonló szerkezettel. Némi eltérés a kilincs magassága, de a zárszerkezet alapesetben görgős belső kilincses mint az ablakoknál. Az ajtót külön rendelésre lehet kérni külső, átmenő kilinccsel. Az alap raktár-teraszajtóinknál a külső zárhatóságot egy egyszerű zárszerkezet a huzatzár és a behúzó fül biztosítja. Az ajtó küszöbe műanyag tokküszöb 70 mm magasságban. Az alacsony alumíniumküszöb 20 mm magasságban külön rendelésre felárért kérhető.

Az erkélyajtók nyitása és zárása

Az ajtók alap nyitása úgy működik mint az ablakoknál. Ha kimegyünk rajta a befelé nyíló szerkezetet kulccsal nem lehet bezárni. A kívülre felrögzített műanyag behúzófül segítségével a szárnyat behúzhatjuk mögöttünk és a falcba épített huzatzár lehetővé teszi a szárny megszorulását a tokban. A teraszon nyugodtan tartózkodhatunk úgy, hogy nem fogja a szél mögöttünk csapkodni az ajtószárnyat. Ha szempont az ajtó biztonságos kulcsos zárhatósága akkor az erkélyajtó külön rendelésre átmenőkilinccsel és beépített kulcsos cilinderzárbetéttel is rendelhető.

Raktár ajtó tartozékok

A raktáron tartott erkélyajtajaink minden esetben tartalmazák a pvc tokküszöb alatti három cm magas párkányfogadót, ami a helyszínen leszerelhető mivel csavarok tartják. A párkányfogadó a szállítási sérülések elkerülésére is jó. Az ajtó tartozéka a belső műanyag kilincs fehér színben és a kondenzvíz kivezető nyílások műanyag takarókupakja. Nálunk alaptartozék a külső műanyag behuzófül és a falcba épített rugós huzatzár is.

Erkélyajtó bevezető árak

Ajtóink jó alternatívát jelentenek minden olyan helyre ahová nem szükséges kívülről zárható ajtó betétele, például egy belső kert felé. Az ajtó alkalmas a ki-be közlekedésre és elegendő fényt is juttat a belső térbe. Belülről csakúgy mint egy normál ablak biztonságosan bezárható. Mivel nincs drága zárszerkezet benn alacsonyan tarthatók az ajtó költségei. Az ajtóink ára tartalmazza a komplett tokküszöbös teraszajtót, a belső kilincset, külső behúzófület huzatzárral és a párkányfogadót is.