bukó műanyag ablak

Nézet:
Sorrend:

Raktáron tartott műanyag bukó ablak

Állandó raktárkészleten tartjuk az öt légkamrás standard kiépítésű kétrétegű üveges ablakainkat. A nyílászárók műanyag tokszerkezettel, fehér színben változatos méret és nyitásmód választékban állnak rendelkezésre. Az egyik legkedveltebb nyitásmódú ablakunk a kedvező ára miatt a bukó ablak.

Ablak tokszerkezet

Jó hő- és hangszigetelésű standard ablakaink 70 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A pvc anyagú tokok fehér színben készülnek, dupla epdm anyagú gumitömítettek. Kamraszámuk öt légkamrás tok és szárnykeret.

Üvegezés

PVC raktár nyílászáróink standard felépítésben kétrétegű Argon gázzal töltött Low-E fóliázott hőszigetelésű thermo-üvegezéssel kerülnek legyártásra. Az üvegszerkezet 24mm vastagságú és az üvegrétegek távtartója alumínium. Az üvegezés hőátbocsájtási tényezője Ug=1.1 W/m2K. 

Méretválaszték

Bukó ablakok többféle méretben raktárkészletről azonnal elvihetőek. Kedvelt méretek a 60x60 cm, 90x60 cm, 90x120 cm vagy a 150x60 cm bukó ablak, de van pincébe való 120x90 cm is. A jellemzően szélesebb mint magas arányú ablakok kedvelt vasalata a bukó vasalat. 

Bukó ablak árak

A műanyag bukó ablakok ára az egyik legkedvezőbb a fix ablakok után. Mivel a szárny csak bukó funkcióban nyílik, ezért elegendő rá alsó bukózsanér és bukóollós vasalat. Ez lehetővé teszi, hogy a bukó ablakok árait alacsonyan tartsuk de a nyílászáró szerkezet mégis lehetővé tegye a helyiség szellőztetését. Javasoljuk minden olyan belső tér nyílászárójának, ahol elegendő a fényberesztés mellett a szellőztető funkció, nincs szükség arra, hogy az ablakot gyakran ki is nyissuk. Takarításkor a vasalat természetesen kiakasztható és az ablakszárny lefordítható alsó állásba, majd a külső felület letörölgetése után az ablak visszafordítható és egy rugós karmantyú elforgatásával rögzíthető ismét a bukóollóba.