bukó műanyag ablak

Sorrend:
50x50 cm műanyag bukó ablak
24 765 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

24 765 Ft
60x60 cm műanyag bukó ablak
28 575 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

28 575 Ft
90x60 cm műanyag bukó ablak
40 005 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

40 005 Ft

Raktáron tartott műanyag bukó ablak

Állandó raktárkészleten tartjuk az öt légkamrás standard kiépítésű kétrétegű üveges ablakainkat. A nyílászárók műanyag tokszerkezettel, fehér színben változatos méret és nyitásmód választékban állnak rendelkezésre. Az egyik legkedveltebb nyitásmódú ablakunk a kedvező ára miatt a bukó ablak.

Ablak tokszerkezet

Jó hő- és hangszigetelésű standard ablakaink 70 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A pvc anyagú tokok fehér színben készülnek, dupla epdm anyagú gumitömítettek. Kamraszámuk öt légkamrás tok és szárnykeret.

Üvegezés

PVC raktár nyílászáróink standard felépítésben kétrétegű Argon gázzal töltött Low-E fóliázott hőszigetelésű thermo-üvegezéssel kerülnek legyártásra. Az üvegszerkezet 24mm vastagságú és az üvegrétegek távtartója alumínium. Az üvegezés hőátbocsájtási tényezője Ug=1.1 W/m2K. 

Méretválaszték

Bukó ablakok többféle méretben raktárkészletről azonnal elvihetőek. Kedvelt méretek a 60x60 cm, 90x60 cm, 90x120 cm vagy a 150x60 cm bukó ablak, de van pincébe való 120x90 cm is. A jellemzően szélesebb mint magas arányú ablakok kedvelt vasalata a bukó vasalat. 

Bukó ablak árak

A műanyag bukó ablakok ára az egyik legkedvezőbb a fix ablakok után. Mivel a szárny csak bukó funkcióban nyílik, ezért elegendő rá alsó bukózsanér és bukóollós vasalat. Ez lehetővé teszi, hogy a bukó ablakok árait alacsonyan tartsuk de a nyílászáró szerkezet mégis lehetővé tegye a helyiség szellőztetését. Javasoljuk minden olyan belső tér nyílászárójának, ahol elegendő a fényberesztés mellett a szellőztető funkció, nincs szükség arra, hogy az ablakot gyakran ki is nyissuk. Takarításkor a vasalat természetesen kiakasztható és az ablakszárny lefordítható alsó állásba, majd a külső felület letörölgetése után az ablak visszafordítható és egy rugós karmantyú elforgatásával rögzíthető ismét a bukóollóba.