Szekcionált garázskapu motoros meghajtással

Nézet:
Sorrend:

Akciós Kling Easy szekcionált garázskapu

Ezeknek a kapuknak a nagy előnye, hogy kicsi a helyigényük és emellett kedvező az áruk is. Építési szezonban másik nagy előnye a kapunak, hogy raktárról gyorsan elérhető többféle kapuméretben is. Az akció nem befolyásolja a minőséget: a garázskapu tartós, megbízható lezárást biztosít garázsának.

Milyen a szerkezete?

A kapu hő- és hangszigetelt kivitelben készül. A falhoz és a csatlakozó padlóhoz történő biztos zárást négyoldali gumitömítés adja. A sínes megvezetés halk működését csapágyazott teflongörgők teszik lehetővé. 

Kapupanel

kétoldali fémlemez burkolat között nagysűrűségű PU hőszigetelőhab nemcsak kiválóan szigeteli, hanem merevíti is a panelt. A panel ujjbecsípődés elleni védelemmel készül. A horganyzott lemeznek nyomott faerezett mintája van, választható porszórt színekben. A megfogást a panelba süllyesztett fekete műanyagkilincs adja.

Kapuvasalat

A panelek megvezetését horganyzott "C" sínek adják. A sínek függesztőkkel vagy szerelővasakkal rögzülnek a födémszerkezethez. A könnyű működtetést többezer nyitásra tesztelt torziós rugó biztosítja. A biztonságot a benyúlás elleni védelem, az újjbecsípődést gátlással és a rugótöréstgátlóval érjük el. 

Kling meghajtás

Alapesetben kézi meghajtása van, mivel a rugók úgy kiegyensúlyozzák a nehéz paneleket, hogy egy gyerek is kézzel könnyen tudja mozgatni. Igény esetén tudunk hozzá húzómotort is rendelni kétféle erősségben két darab négycsatornás távirányítóval együtt.

Választható alapszínek

Fehér RAL9010

fehér színben faerezett felülettel

Antracitszürke RAL7016

antractszürke színben faerezett felülettel

Aranytölgy faeres

aranytölgy színben nyomott fautánzatú felülettel

Dió faeres

dió színben nyomott fautánzatú felülettel

Akciós kapu méretek

A raktáron tartott Kling Easy garázskapu rendelhető szélességi méretei: 250 cm, 275 cm és 300 cm. Magassági méretválasztéka: 202 cm 213 cm 224 cm és 246 cm. Ha jó áron akcióban szeretne vásárolni, vegye figyelembe a raktárméreteket, mert a kedvező ára akár egy kis falnyílásátalakítást is megérhet.