Ablak raktárról

Raktár ablak és erkélyajtó ajánlatunk

Ablakot szeretne raktárról vásárolni? Vagy csak érdeklődik az azonnal elérhető nyílászáróinkról? Nézzen körül webáruházunkban, hogy sokféle raktáron tartott ablak közül ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet.

Műanyag ablak jó választás ha olcsón szeretne tartós megoldást, mert kis karbantartási költség mellett tartósan jól szigetelő szerkezetet kap. Ha viszont Önnek fontosabb a természetes megjelenés és a faerezett felület akkor válassza a fa ablakainkat. Ezeket igényének megfelelően festheti le és teheti házához vonzóbbá.

Ne feledje el: az olcsó nem feltétlenül rossz, és a drága nem mindíg jó. Próbálja ki kedvező árú nyílászáróinkat raktárról és győződjen meg jó ár/érték arányukról.

Állandó készlet

Műanyag nyílászárók raktárról

Fehér színű kétrétegű hőszigetelő üvegezésű nyílászáróink állandóan vannak raktáron. Sokféle méretlépcsőben tarjuk őket, hogy ne csak a szokásos magyar szabvány szerinti 30 cm-es lépcsőkben legyenek elérhetőek, hanem közöttük is mint például 75 cm, 105 cm vagy 135 cm-es szélességben és magasságban.

Fa nyílászárók raktárról

Natúr felületű borovi fenyő ablakok széles méretválasztékban állnak rendelkezésre. A készkletünket folyamatosan pótoljuk hogy lehetőleg ne alakuljon ki raktárkészlet hiány.

Kiszállítás országosan

Saját teherautóinkkal gyorsan és szakszerűen szállítjuk ki házhoz a megrendelt nyílászáró termékeket. Ehhez nem kell mést tennie mint a megrendelés során megadni a pontos kiszállítási címet és a választott fizetési módot. A program automatikusan hozzá számolja a kiszállítás díját. Igyekszünk ablak árainkat alacsonyan tartani, de kérünk a helyszíni lepakoláshoz segítséget mert kollégánk egyedül érkezik a helyszínre.