Fa tömör MDF keretes CPL belső ajtó

Nézet:
Sorrend:

Belső ajtók:

A keretes technológiával gyártott belső ajtók amellett, hogy erős és masszív szerkezettel rendelkeznek külső megjelenésükben élethűen visszaadják a hagyományos fa szerkezetű ajtók esztétikáját. Felületkezelésük CPL vagy prémium dekorfólia fehér vagy fahatású tölgy színben a tartós és karbantartásmentes felületért. A CPL fólia gyantával impregnált dekoratív rétegből és egy rugalmasságot adó alsó alaprétegből áll. Ez az anyag lehetőséget biztosít a beltéri ajtónak, hogy fokozott igénybevétel mellett is tartósan szép és hibamentes maradjon. Az ST CPL laminátum vastagsága 0,15 mm. A belsőajtók többféle tömör osztott és betétes kivitelben vagy üvegezett változatban is elérhetők.

Ajtólap:

MDF préselt fa keretszerkezetű tömör ajtólap falcos kialakítással és gumitömítéssel, ajtóbetétek stabil 35/22 mm vastag keresztlécek vagy 4 mm edzett üvegezés

Beltériajtó tok:

választható 90 mm széles fix tok opcionálisan takarólécekkel vagy utólagos elhelyezésű állítható tokkal különböző falvastagsághoz illeszkedve.

Fontos: a blokktokot 10 cm-nél szélesebb fal esetén vagy fal külső síkjára, vagy a falnyílás 3-4 cm-el magasabbra hagyásával kell készíteni az ajtólap későbbi leakaszthatósága miatt

Méretek: változó szélességű standard méretek

Vasalat:

a zár standard kivitelben BB tollas zárral vagy választható PZ biztonsági illetve WC zárral (fürdőkbe, WC-be), falcos szárnyban 3 db 2 csapos ezüst zsanér vízszintes szabályozással, a kilincs és a küszöb az alapfelszereltségnek nem része.

Ajtók felületkezelése: 

ST CPL 0,15 mm laminátummal választható színekben.

Alkalmazás: beltéri térelválasztó belső ajtó lakó vagy irodai funkcióra, fűtött terek elválasztására. Kerülni kell az ajtónál a magas páraképződést és a fröccsenő víz behatását.

 

Nyitási irány meghatározása:

Álljon szembe a szerkezettel úgy, hogy önmaga felé tudja kinyitni. Amelyik oldal a pántos oldal, olyan nyitásirányú lesz a szerkezet.