Fa tömör MDF keretes CPL belső ajtó

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Belső ajtók:

A keretes technológiával gyártott belső ajtók amellett, hogy erős és masszív szerkezettel rendelkeznek külső megjelenésükben élethűen visszaadják a hagyományos fa szerkezetű ajtók esztétikáját. Felületkezelésük CPL vagy prémium dekorfólia fehér vagy fahatású tölgy színben a tartós és karbantartásmentes felületért. A CPL fólia gyantával impregnált dekoratív rétegből és egy rugalmasságot adó alsó alaprétegből áll. Ez az anyag lehetőséget biztosít a beltéri ajtónak, hogy fokozott igénybevétel mellett is tartósan szép és hibamentes maradjon. Az ST CPL laminátum vastagsága 0,15 mm. A belsőajtók többféle tömör osztott és betétes kivitelben vagy üvegezett változatban is elérhetők.

Ajtólap:

MDF préselt fa keretszerkezetű tömör ajtólap falcos kialakítással és gumitömítéssel, ajtóbetétek stabil 35/22 mm vastag keresztlécek vagy 4 mm edzett üvegezés

Beltériajtó tok:

választható 90 mm széles fix tok opcionálisan takarólécekkel vagy utólagos elhelyezésű állítható tokkal különböző falvastagsághoz illeszkedve.

Fontos: a blokktokot 10 cm-nél szélesebb fal esetén vagy fal külső síkjára, vagy a falnyílás 3-4 cm-el magasabbra hagyásával kell készíteni az ajtólap későbbi leakaszthatósága miatt

Méretek: változó szélességű standard méretek

Vasalat:

a zár standard kivitelben BB tollas zárral vagy választható PZ biztonsági illetve WC zárral (fürdőkbe, WC-be), falcos szárnyban 3 db 2 csapos ezüst zsanér vízszintes szabályozással, a kilincs és a küszöb az alapfelszereltségnek nem része.

Ajtók felületkezelése: 

ST CPL 0,15 mm laminátummal választható színekben.

Alkalmazás: beltéri térelválasztó belső ajtó lakó vagy irodai funkcióra, fűtött terek elválasztására. Kerülni kell az ajtónál a magas páraképződést és a fröccsenő víz behatását.

 

Nyitási irány meghatározása:

Álljon szembe a szerkezettel úgy, hogy önmaga felé tudja kinyitni. Amelyik oldal a pántos oldal, olyan nyitásirányú lesz a szerkezet.