Velux EDW MK06 2000 burkolókeret

-10%
Velux EDW MK06 2000 burkolókeret
46 812 Ft
42 131 Ft

KUPONKÓDDAL TOVÁBBI -20% KEDVEZMÉNY!

kosárba kérjük adja meg: KIFUTO2020
(csak a készlet erejéig érvényes)

Velux külső burkolókeret és beépítő egységcsomag Velux tetőablakokhoz

max. 120mm profilos tetőfedő anyag esetén.

Részletek
A VELUX burkolókeret a tetőhéjazathoz való pontos illeszkedést és a az esővíz elvezetését biztosítja, max. 120 mm profilmagasságú tetőfedő anyag esetén alkamazható: Profilos tetőfedő anyagok esetén biztosítja a VELUX tetőtéri ablakok vízzáró csatalkozását egyenkénti beépítés esetén. A tetőfedő anyag maximális profilmagassága 120 mm lehet. a hullámosított alsó alumíniumköpeny rugalmas, a tetőfedő anyag profiljára igazítható. A felső és az oldalsó elemekre 75 mm magas szivacsot rögzítettek azért, hogy porhó és csapóeső ellen védjék az ablak közvetlen környezetét, megakadályozzák a levegőben keringő anyagok (pl. falevelek) lerakódását, és garantálják a profilos tetőfedő anyaghoz való stabil és megbízható csatlakozást.

A hőszigetelő keret egy olyan galvanizált acél keret, melyre szigetelő polietilén szivacsot rögzített a VELUX. Megakadályozza a hőhíd kialakulását az ablak és a tetőszerkezet között. (részletek a hőszigetelő keret és alátétfólia BDX2000 leírásában)

Az alátétfólia és a vízelvezető csatorna a tartós vízzáró csatlakozásról gondoskodik. Az alátétfólia redőzött kialakítású, ezáltal rugalmasan formálható, így pontosan és hézagmentesen hozzáilleszthető a tetőn alkalmazott alátétfóliához a tetőszerkezet kialakításától függetlenül.

A vízelvezető csatorna az alátétfóliára kerülő nedvességet teljes biztonsággal és hatékonysággal elvezeti az ablak közeléből.
Adatok
Szállítási határidő
2020.10.05
Elállási jog
igen
Szélesség
78 cm
Magasság
118 cm
Cikkszám
V-EDW-MK06_2000
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!